Horoscop Berbec Ianuarie 2012
In luna ianuarie 2012, horoscopul Berbecului lasa sa se intrezareasca o perioada auspicioasa integrarii in lume, intalnirii unor noi oameni si revitalizarii relatiilor umane neglijate in ultima vreme.

Pe 8 ianuarie, Mercur ajunge in Capricorn, daruindu-ti o putere de concentrare de attachment te poti bucura numai daca ai de gand sa faci cu adevarat ceva pentru spike insuti sau sa inveti pentru un examen.Lucrul asta este posibil numai daca te retragi, o vreme, din mijlocul prietenilor si a distractiilor zilnice.Pe de alta parte, chiar daca nu vrei neaparat asta, pari a fi imboldit spre lucruri tinand end de familie si viata de acasa.Poate ca trebuie sa lamuresti cateva probleme cu parintii tai, sotul / sotia sau copiii.

Tot pe 8 ianuarie, Mercur ajunge in cuadrat cu Uranus, oferindu-ti ocazia de a intelege mai bine niste evenimente ce te marcheaza de catva timp, dar nu iti sunt prea lamurite.Partea proasta este ca ai putea sa fii prea distrat si sa faci niste gafe in felul cum te porti cu ceilalti.Este posibil sa iti sara tandara mult mai usor decat altadata si sa ai niste iesiri temperamentale pe attachment le-ai putea regreta mai tarziu.Nu este deloc o vreme buna pentru a-ti headland intelese adevaratele intentii, asa ca ar fi indicat sa nu iti exprimi cu insistenta punctele de vedere.

Daca in ultima vreme ai fost extrem de preocupat de serviciu sau obligatii sociale, viata ta personala isi cere cu insistenta drepturile odata cu 9 ianuarie, sub impactul Lunii pline ivite pe cerurile Racului.Este necesar sa ajungi la un echilibru cat mai armonios intre cerintele vietii exterioare si idealurile tinand de viata interioara. Daca incerci sa faci prea multe deodata, exista posibilitatea sa iti risipesti fara rezultate notabile energia si timpul !

O perioada frumoasa, strabatuta de buna dispozitie si integrare de bun possibilities printre prieteni si cunostiinte, se intrevede din 20 ianuarie, ca urmare a patrunderii Soarelui in Varsator si a unsprezecea ta casa ( casa prieteniei si sperantei). Ai ocazia de a-ti largi cercul de cunostiinte si a avea avantaje din partea unor oameni cu attachment te-ai imprietenit in mod dezinteresat.Implicarea ta in grupuri ori colectivitati de persoane asemeni tie iti provoaca satisfactii neasteptate. Se poate intampla sa fii atras de lucruri iesite din comun si sa fii inspirat de niste idei spontane, avand darul de a-I pune pe jar pe cei apropiati.

Incepand cu 23 ianuarie, Marte devine retrograd in Fecioara, punandu-te in garda asupra necesitatii de a nu te pripi si a a nu te lasa expus criticilor celor din preajma. Ai nevoie sa dai dovada de cat mai multa rabdare si sa nu tii cont de reactiile poate prea unstable ale celorlalti.

Luna plina, rasarita pe aceeasi write down de 23 ianuarie, in Varsator si a unsprezecea ta casa are capacitatea de a te focaliza spre initierea de cat mai multe contacte si intarirea relatiilor cu persoane poate neglijate o vreme din domeniul profesional ori extroverted. Constientizarea rolului pe attachment il joaca pozitia ta in cadrul unui grup ori al unei colectivitati te mobilizeaza si te determina sa preiei initiativa.

Pe 27 ianuarie, patrunderea lui Mercur in Varsator nu headland decat sa iti accentueze tendintele anterioare dar sa iti stimuleaza si mintea, oferindu-ti abilitatea de a-i uimi pe cei din jur cu idei capable sau neobisnuite.Impartasirea gandurilor commentary devine o prioritate.Ceilalti par a fi atrasi de efervescenta ta spirituala, cu atat mai mult cu cat, strabatut de o intuitie de zile mari, pari a ghici ceea ce simt sau gandesc oamenii din preajma ta.

HOROSCOPUL DRAGOSTEI BERBECULUI IN IANUARIE 2011


Odata cu 8 ianuarie, ziua sosirii lui Mercur in a zecea ta casa, ai capacitatea de vedea cu o sporita obiectivitate ceea ce se intampla in relatia ta de iubire. Afectiunea nu te paraseste, dar esti capabil sa distingi mai bine ce anume nu construct bine in legatura de cuplu.Poate ca iubitul / iubita, prietenul / prietena s-a obisnuit sa se complaca cu niste aspecte ale existentei pe attachment le-ai trecut prea mult timp cu vederea.

Daca nu vrei ca ceva anume despre viata ta personala si relatia cu partenerul tau sa iasa la suprafata, ar trebui sa ai steed grija incepand cu write down de 9 ianuarie, cand Luna plina headland aparitia in a patra ta casa.

Din 14 ianuarie, Venus se headland simtita in in sectorul Pestilor si in a douasprezecea ta casa intr-un mod subtil sau nebatator la ochi.Se anunta un shelve in attachment dragostea trebuie sa se ascunda de ochii curiosi ai celor din jur. Este posibil sa te implici intr-o relatie pe attachment nu ai vrea sa o impartasesti altora, nici macar prietenilor tai cei mai apropiatii.Intr-o o astfel de situatie, unii Berbeci tind sa se apropie de cineva aflat deja intr-o legatura de cuplu cu o persoana apropiata, un prieten ori o prietena. In acelasi timp, unii nativi din Berbec, mai ales cei singuri, par a se simti coplesiti de o prea steed timiditate.

HOROSCOPUL CARIEREI SI BANILOR BERBECULUI IN IANUARIE 2011


Intrarea lui Marte in turnura retrograda in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii)are potentialul, incepand cu 23 ianuarie, de a-ti pune nervii la incercare la locul de munca, asa ca ar trebui sa faci cat mai des apel la simtul umorului. Daca simti ca nu poti schimba ceva, nu iti mai consuma in van energia.Rutina tinde sa se instapaneasca peste spike, si tot ce poti headland este sa nu te risipesti in eforturi zadarnice ci, mai curand, sa profiti cat mai mult de creativitatea ta.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Copyright (c) diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu:


Horoscop chinezesc 2012 Anul Dragonului de apa

Horoscop Berbec 2012


Horoscop Berbec noiembrie 2011 http://www.diane.ro/rss.xml
http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated


This entry was posted on 10:07 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.