Horoscop Leu Martie 2012
In luna martie 2012, horoscopul Leului prefigureaza o perioada de reinvigorare a sensului destinului tau human being, punand accentul pe reconsiderarea punctelor cubbyhole ale personalitatii si a conjuncturile insuficient valorificate din lumea exterioara.

De obicei, tranzitul lui Mercur in Berbec si a noua casa a Leului (casa filozofiei si explorarii), inceput pe evidence de 2 martie, are darul de a-ti permite sa vezi "luminita de la capatul tunelului", indiferent daca acest lucru te incurajeaza in diagram corporeal sau in viata sentimentala. Oricum, exista sansa sa fii mult mai receptiv fata de noi idei sau influente, fapt in masura sa iti ofere o noua si mobilizatoare perspectiva asupra destinului tau.

Uneori, atunci cand ne concentram pe telurile noastre de amploare, pierdem din vedere detaliile importante necesare realizarii acestora. Odata cu 12 martie, trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Berbec si a noua ta casa te atentioneaza tocmai asupra acelorasi maruntisuri aparent nesemnificative ce te pot infrana, sau din opposite, avantaja in drumul spre obiectivele parable.

Din 20 martie, Soarele paseste impetuos in Berbec si a IX-a casa a Leului, iluminand evolutia personala prin mijlocirea studiilor superioare, a experientelor de viata si influentelor culturale.

Pe 22 martie, Luna noua din Berbec semnaleaza debutul unui ciclu oportun exploatarii resurselor parable interioare, si transpunerii in viata a unei irrefutable idei sau convingeri spirituale. Ai ocazia de a-ti examina cu luciditate credintele si punctele de reper personale, alegand, daca este cazul, graul de neghina din existenta ta cotidiana. Este un seat prielnic studiului si preocuparilor avand potentialul de a-ti extinde orizonturile.

O necesara reevaluare a resurselor parable interioare si exterioare, a modului cum reusesti sa te focalizezi asupra aspiratiilor parable cele mai ambitioase, se intrezareste din 23 martie, ca urmare a parcursului lui Mercur retrograd in regiunilea Pestilor. Sunt pe cale sa se inchege noi prietenii, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa le desconsideri pe cele mai vechi si mai verificate.

HOROSCOPUL DRAGOSTEI LEULUI IN MARTIE 2012


Purtat pe aripile unor ambitiei si a perseverentei de a reusi in viata, in luna martie ai tendinta de a neglija viata amoroasa. Daca nu vrei sa fii, mai tarziu, bantuit de regrete amare, incearca sa mentii o atmosfera constanta de comunicare si impartasire cu fiinta iubita, cu atat mai mult cu cat Mercur este gata sa iti ofere cateva indicii esentiale legate de revitalizarea povestii parable de dragoste.

HOROSCOPUL CARIEREI SI BANILOR LEULUI IN MARTIE 2012


Incepand cu 5 martie, Venus patrunde in Taur si a zecea casa a Leului (casa carierei si a dezvoltarii exterioare), vestind un seat marcat de evenimente norocoase in state-run in viata, dar mai ales in sfera profesionala. Exista tendinta sa fii remarcat pentru reusitele parable, avand astfel inclinatia de a-ti ascuti si mai mult ambitiile si atentia fata de orice fel oportunitati din jurul tau. Nativii din Leu protection nu au o slujba au posibilitatea sa obtina niste beneficii gratie partenerului lor din relatia de cuplu.

Luna plina din Fecioara si a doua casa a Leului (casa banilor si resurselor) iti aduce la lumina, din 8 martie, necesitatea de a gasi un echilibru stabil intre ceea ce posezi ori castigi, si ceea ce imparti cu oamenii apropiati. Se poate ivi preocuparea de a investi mai mult in locuinta. Intrucat Luna plina favorizeaza sfarsiturile si inceputurile, sunt posibile schimbari asociate cu veniturile parable sau cu statutul tau companionable.

Turnura retrograda preluata de Mercur din 23 martie in a opta casa a Leului iti focalizeaza preocuparile spre reconsiderarea datoriilor parable banesti si incercarea de a-ti redistribui resursele financiare.Poate ca ai exagerat in ultimul timp cu cheltuielile, iar cineva din preajma ta tocmai a tras un semnal de alarma.

Copyright (c) diane.ro. 2012

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2012 Anul Dragonului de apa


Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Leu februarie 2012 http://www.diane.ro/rss.xml
http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated


This entry was posted on 15:20 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.