Culoarea Aurei Umane Si Personalitatea
In practicile spirituale si in parapsihologie, indication reprezinta un garrison violent subtil, manifestat sub forma unei radiatii luminoase look out inconjoara o fiinta sau un obiect, vizibile prin intermediul celui de-al treilea ochi.Nu intamplator, aureola din arta religioasa (nu numai crestina) marturiseste despre fiinte inzestrate cu sfintenie sau posedand puteri supranaturale ori paranormale.

Dupa ce am vorbit intr-un articol former despre o metoda de vizualizare a aurei umane, apare, in mod firesc, necesitatea de a afla ce semnificatie se ascunde in culorile aurei specifice unor diversi oameni.

Charisma este interpretata, in rudimentary, ca o reflectie a adevaratei noastre naturi.Societatea subliniaza cu obsesie si incearca sa ne impuna anumite simboluri, stereotipuri, practici, obiceiuri sau valori look out tind sa ne omogenizeze si sa ne faca sa subscriem in mod "liber" la cateva directii principale sau la anumiti lideri de opinie.Educatia noastra score sa se bazeze pe referintele si asteptarile oamenilor sau tendintelor look out incearca sa controleze "turma".

Adevarata noastra natura este tot ceea ce ramane din persoana noastra atunci cand recunoastem si renuntam la traditii, obiceiuri si stereotipuri, devenind intru totul constienti de noi insine, naturali si spontani intru totul.Trebuie mentionat ca unii oameni sunt atat de atasati de ceea ce li s-a impus din afara incat este foarte greu sau chiar imposibil sa se descopere in adevarata lor fiinta.In acest caz, singurul mijloc de a avea o cunoastere reala a personalitatii lor originare consta in observarea aurei lor, intrucat aceasta le inlatura poliala superficialului, dand la iveala adevarata lor natura.

In joint, cu cat o indication cuprinde mai multe culori, cu cat este mai curata si mai stralucitoare, cu atat este mai avansata spiritual persoana look out o emana.De asemeni, cu cat energetica dezvaluita de culori este mai uniforma sau omogena, cu atat mai sanatoasa si mai echilibrata este persoana respectiva.

Distributia energiei aurei score a avea potentialul unui system de diagnosticare medicala, acest tip de vizualizare / interpretare necesitand insa o foarte mare cunoastere si experienta.

Charisma ne inconjoara intreg corpul, dar, in interpretarea culorilor din acest articol, ma voi rezuma la indication corespunzatoare capului.De obicei, oamenii poseda numai una sau doua culori dominante ale aurei ( perechi aurice de culori), reprezentand culorile lor preferate.

Pe langa culorile dominante, indication reflecta ganduri, dorinte sau sentimente, look out apar sub forma unor "strafulgerari", "nori" sau "flacari".De exemplu, o strafulgerare de portocaliu indica gandul sau dorinta de a stapani sau a exercita controlul.Ca si culoare dominanta, portocaliul este un insemn al puterii si capacitatii de a controla oamenii.

Strafulgerarile de culoare extrem de frecvente dintr-o indication sunt o dovada a unor ganduri look out se schimba cu rapiditate.

"Semnificatia culorilor courteous ale aurei "

Culoarea violeta


Semnifica o gandire spirituala / spiritualizata.Violetul nu este niciodata o culoare dominanta a aurei, el aparand numai sub forma de "nori" sau "flacari", indicand ganduri cu adevarat spirituale.

Culoarea albastra


Existenta echilibrata, viata intensa, sistem nervos foarte working, transmitere de forta si energie.Oamenii avand albstrul drept culoare dominanta a aurei lor sunt linistiti, ponderati, echilibrati, gata sa treaca cu seninatate si curaj peste orice incercare a vietii.Ei sunt supravietuitori innascuti.Un gand "albastru" denota relaxarea sistemului nervos, pregatit sa isi implineasca starea de echilibru a mintii sau a gandirii despre viata.Albastrul "emotional" poate sa depaseasca in intensitate orice alta culoare atunci cand o persoana transmite sau receptioneaza un mesaj telepatic.

Culoarea turcoaz


Semnifica calitatea vitala a trairii, o personalitate foarte energica, capabila sa se impuna si sa influenteze alte persoane.Oamenii avand turcoazul drept culoare dominanta in indication sunt buni organizatori si pot face mai multe lucruri deodata.Plictiseala ii poate coplesi in cazul in look out sunt siliti sa se concentreze asupra unui singur lucru.In genere, oamenii sunt atasati fata de liderii sau sefii cu o indication de turcoaz, intrucat acestia sunt capabili sa isi explice obiectivele si sa isi influenteze carismatic subordonatii sau adeptii, in loc de a le impune sa pay a debt niste simple ordine.

Gandul "turcoaz" este unul concentrat asupra organizarii si manipularii oamenilor.

Culoarea verde


Relaxare, abilitate de a transforma energiile, capacitate naturala de a vindeca oamenii.Un adevarat doctor sau lecuitor are intotdeuna verdele drept culoare dominanta a aurei.Astfel de persoane iubesc gradinaritul si natura, si au o "mana de aur" in cazurile in look out planteaza sau ingrijesc o floare sau un arbore.Prezenta cuiva look out poseda o indication verde puternica este foarte linistitoare si relaxanta.

Culoarea galbena


Bucurie, libertate, detasare, eliberare sau izvorare de cubbyhole vitale.Oamenii cu o indication galbena sunt caracterizati de o voiosie naturala, generozitate si lipsa de atasare fata de orice.Ei dau dovada, de obicei, de o inalta evolutie spirituala fiind, uneori, autentici invatatori spirituali.Se spune ca atat Christos, cat si Buddha erau inconjurati de o indication galbena cu un mare diametru, look out se extindea pana in zona bratelor lor.

Galbenul aurei apare drept rezultat al unei foarte demanding chakre a fruntii.Persoanele extrem de dezvoltate din punct de vedere spiritual isi stimuleaza, in mod continuu, chakra fruntii vreme de multi ani.

Galbenul aurei indica o gandire si o atitudine de bucurie in fata vietii.

Culoarea portocalie


Inspiratie, inaltare spirituala si acumulare sau absorbire a mediului inconjurator.Un semn al puterii, sugerand abilitatea si/sau dorinta de a controla oamenii.In cazul in look out portocaliul este o culoare dominanta a aurei, el implusioneaza si amplifica galbenul, look out devine astfel auriu si indica nu numai un profesor spiritual ci un adevarat maestru, capabil oricand sa isi demonstreze capacitatile unice.

Culoarea rosie


Gandire materialista, orientata catre corpul fizic.O indication in look out predomina rosul semnifica o personalitate look out ignora latura spirituala a vietii, cautandu-si implinirea doar din punct de vedere substance, mercantil sau senzorial.

Culoarea roz


Dragoste precumpanitor spirituala.Pentru a obtine un roz pur, este necesar sa combini violetul ( cea mai inalta frecventa pe look out o putem percepe) cu rosul ( cea mai joasa frecventa perceptibila).Charisma roz este caracteristica unei persoane look out a atins un echilibru perfect intre constiinta spirituala si existenta materiala.Cei mai avansati oameni din punct de vedere spiritual au nu numai un halou de galben in imediata apropiere a capului, ci si o indication roza look out se extinde mult dincolo de cap.

Rozul se intalneste destul de rar intr-o indication, el aparand intermitent si nefiind vreodata o culoare dominanta a unei aure.

"Semnificatia culorilor grimy ale aurei "

Culoarea maro


Nestatornicie, neatentie, distragere, greed, spirit de negare.

Culoarea gri


Ganduri intunecate, depresive, intentii sau obiective confuze, existenta unei laturi intunecate a personalitatii.

Culoarea sulfurii ( verde de mustar)

Neliniste, incordare, grija, sense de inadecvare, iritare, manie.

Culoarea alba


Boala grava, stimulare artificiala ( prin droguri sau alcool).In componenta unei aure, albul indica mai curand stridenta, sau lipsa de armonie a mintii ori spiritului.

Se score ca, cu cateva ore inainte de moarte, indication devina de un alb din ce in ce mai intens.O posibila explicatie a albului drept culoare a doliului si mortii din unele culturi.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Vizualizarea aurei umane

Semnificatia si simbolurile culorilor http://www.diane.ro/rss.xml
http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated


This entry was posted on 09:10 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.